Kysymys:
Kuinka mitata komponenttietäisyyksiä EAGLE-piirilevyssä
ryantm
2011-03-23 03:31:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka voin helposti mitata kahden kohteen etäisyyden toisistaan ​​EAGLE 5.11.0 -valossa? Onko helpoin tapa tallentaa koordinaatit ja vähentää?

Kolme vastused:
Kevin Vermeer
2011-03-23 04:12:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä mark -komentoa tai Merkitse-painiketta:

screenshot of mark button with freehanded red circle!!!1!

Napsauta sitten sijaintia, josta haluat mitata. Valitettavasti mark-komento ei hyväksy koordinaatteja; sinun on napsautettava sijaintia manuaalisesti (ja sen vuoksi sen on oltava nykyisessä ruudukossa).

Tämä asettaa referenssipisteen, näet, että uusi ruutu ilmestyy vakiokoordinaattien ja komennon väliin rivi:

screenshot of coordinates, no freehanded red circles - sorry.

Tämän uuden alueen ensimmäinen sulujoukko sisältää suorakulmaisen siirtymän merkistä nykyiseen kohdistimen sijaintiin, kuten R. osoittaa. Tässä esimerkissä , Olen 0,1 "oikealla ja 0,7" merkin yläpuolella. Toinen sulkujoukko on napakoordinaattien siirtymä - olen 0,71 "päässä 81,87 o -kulmassa positiivisen X-akselin yläpuolella.

Tämä työkalu on saatavana sekä kaavamainen / symboli / komponentti-sieppausnäkymä ja ulkoasun / jalanjäljen muokkaus.


Joissakin toistuvissa tehtävissä on paljon helpompaa asettaa ruudukko etäisyydelle, jonka avulla haluat sijoittaa asiat ja siirtää sitten että ryhmä paikalle myöhemmin. [alt] -näppäin on ystäväsi. Tämä ei ole yleinen vastaus kysymykseesi, mutta se on otettava huomioon, jos teet paljon mittausta.

Vladimir
2015-01-22 16:53:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kevinin vastaus ei ratkaise kaikkia tilanteita eikä ole tarkka, koska merkkiristi on linjassa ristikon kanssa. Joissakin myllykerroksissa käytän ympyröitä tai kaaria ruuveille, jotka eivät ole ristikossa. Asema (jota hallitaan kiinteistön sijainnin mukaan) voi olla reaaliluku (esimerkiksi kuusikulmion kulmat). Niiden etäisyyttä on vaikea löytää, tämä on Eaglen suuri haitta.

Swedgin
2015-11-18 16:26:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kotkassa 6.4 ja oletan, että myös uudemmat versiot, sinulla on ulottuvuuspainike (2 pystysuoraa yhdensuuntaista viivaa, joiden välissä on nuoli). Kun napsautat sitä, voit mitata kahden objektin keskipisteiden välisen etäisyyden.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...