Kysymys:
Mikä määrittää tietokoneiden draamien perustilan?
dead_values
2018-06-03 23:41:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen lukenut artikkelin J. Alex Haldermanin johtamasta kylmäkäynnistyshyökkäyksestä. Täysi pdf: https://jhalderm.com/pub/papers/coldboot-sec08.pdf

Paperi näyttää muistissa olevan tiedon hajoamisen ilman virtaa.He käyttivät tätä kuvaa esimerkkinä: enter image description here

Joidenkin kondensaattoreiden purkautunut tila on ilmeisesti 1 (valkoinen), toiset 0 (musta).

Mikä on tämän syy?Miksi ei edusta kaikkia tyhjennettyjä kondensaattoreita nollalla?Voitteko antaa minulle käsityksen tästä aiheesta tai avainsanoja, joita voin tutkia edelleen?

üks vastaus:
Persona
2018-06-03 23:53:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tätä käsitellään asiakirjan osan 3 toisessa kappaleessa:

Ajan myötä varaus vuotaa kondensaattorista ja solu menettää tilansa tai tarkemmin sanottuna se hajoaa itselleen joko nolla tai yksi riippuen siitä, onko kondensaattorin kiinteä johdin on kiinteästi kytketty maahan tai voima.

Kun varaus vuotaa kondensaattorista, jännitteiden ero sen napojen yli menee nollaan, ja sen jälkeen, mitä voit lukea jälkikäteen, on vain jännite kondensaattorin toisessa päässä.

Tämä ei todellakaan auta minua, se vain muuttaa kysymyksen sellaiseksi kuin _miksi jotkut kondensaattorit on kytketty maahan ja osa virtalähteeseen?miksi ei kaikki maahan? _
Kun olen kaivanut vähän viitteitä ja etsinyt muualta, en silti löytänyt oikeaa vastausta siihen, miksi jotkut kondensaattorit on kytketty maahan ja toiset virtaan.Wikipedia mainitsee lyhyesti, että nykyaikaisimmalla DRAM-muistilla kondensaattori on kytketty Vcc / 2: een nopeamman suorituskyvyn saavuttamiseksi, mutta sen lähde on puutteellinen.En ole myöskään löytänyt mitään asiaankuuluvaa jatkokysymyksissä.Minäkin olen melko tunkkainen. Jos minun täytyisi vaarantaa arvaus, sanoisin, että se on todennäköisesti jonkinlainen fyysinen rajoitus valmistusprosessille - mutta se on oikeastaan vain arvaus.
@pipe, jos sinulla on institutionaalinen käyttöoikeus, [tämä] (https://doi.org/10.1109/23.903804) -artikkeli (johon viitataan toisesta) ehdottaa syyn miksi.Sen perusteella, mitä ymmärrän paperin lyhyestä kuvauksesta, on se, että kaikki kondensaattorit on kytketty Vcc / 2: een kiinteällä puolella, ja ne tallentavat + Vcc / 2 yhdelle ja -Vcc / 2 nollalle (bipolaarisen sensorin).Symmetrisistä syistä puolet soluista päätyy johdotettuun päinvastaiseen napaisuuteen, jossa -Vcc / 2 on yksi ja + Vcc / 2 on nolla.
[Tämän paperin] kuva 1 (https://doi.org/10.1109/23.903804), kuten [täällä] (http://i64.tinypic.com/b8tlrn.png) osoittaa, että jokaisen kondensaattorin kiinteä johdin on kovajohdotettu virtaan, mutta sen sijaan jotkut bittilinjat ovat päinvastaiset.Ovatko nämä erilaiset arkkitehtuurit, jotka yrittävät ratkaista saman ongelman?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...