Kysymys:
Kuolleiden solujen syy tulvan 12 V: n lyijyhappoakulla
Bob T.
2016-06-29 09:01:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asun Persianlahden rannikolla ja olen vuosittain hurrikaanien uhka, joten minulla on ylläpitämäni 12 V: n 125 ampeerin tunnin syväakku, joten sähkökatkon sattuessa voin käyttää taajuusmuuttajaa välttämättömän elektroniikan käyttämiseen aikana ja myrskyn jälkeen. Se ostettiin vuonna 2012 aivan uudenaikana, ja siitä lähtien, kun minulla on ollut sitä, se on ollut tämän tyyppiselle akulle suunniteltu huolto / uimurilaturilla. Sitä on käytetty harvoin - ehkä 3 tuntia (olemme olleet toistaiseksi onnekkaita), ja joka kerta sitä ei ollut läheskään tyhjennetty (kuormitusjännite ei koskaan pudonnut alle 12,5 V) ja ladattiin heti. Lienee tarpeetonta sanoa, että olin järkyttynyt eräänä päivänä, kun huomasin, että se vain laukaisi ~ 9-10 volttia ilman kuormaa (minulla on tapana tarkistaa se joka kuukausi ja testata jännite ilman laturia.) Joten ostin hyvän hydrometri ja kaikki paitsi yksi kenno testattiin täysin varautuneessa tilassa. Yksi solu oli kuitenkin täysin kuollut.

Kysymykseni on, mikä saa yhden solun menemään täysin huonoksi näin hyvin vähän käytettynä ja sitä ylläpidetään oikein? Toivoin suuresti tätä akkua, ja nyt se on minulle hyödytön, ellei löydy tapaa kääntää mikä tahansa tämän aiheuttaja. Yritin muuttaa H2SO4: ää "kuolleessa" solussa ja yritin lataussykliä, joka ei tehnyt mitään. Onko ideoita siitä, mikä aiheutti tämän istumisen vain laturilla ja mitä, jos mahdollista, voidaan tehdä? Kiitos!

üks vastaus:
Neil_UK
2016-06-29 10:25:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Akkuhäiriö, jonka voit aiheuttaa väärinkäytöksellä, joten pitkät lepotilat matalalla jännitteellä, syvällä purkautumisella tai ylijännitteellä vaikuttavat yleensä kaikkiin soluihin.Joten epäilen mekaanista vikaa yhdessä solussa.

Joskus asiat vain rikkoutuvat tai ne on rakennettu huonosti.Todennäköisimmät syyt yksittäisen solun laskeutumiseen on solussa oleva epäpuhtaus, joka aiheuttaa oikosulun levyjen välillä.Huonosti rakennettu erotin voi epäonnistua aikaisin.Levyt ovat heterogeenisiä, osa aktiivisesta massasta olisi voinut irtoa ja oikosulkea levyt.

Vuoden 2012 vuosikymmenellä takuuvarmuus on todennäköisesti poissa.

Ihmiset, jotka tarvitsevat *** Varavirta käyttää usein yksittäisten 2v-solujen sarjayhteyttä.Jos joku menee alas, 10v on usein parempi kuin mikään.Kun suunnittelet akkua, varmista, että kaikki kriittiset kuormasi sietävät matalampaa syöttöjännitettä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...