Kysymys:
Numeroidaan elementit automaattisesti Kicadissa
alabamajack
2016-04-06 13:22:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko Kicadilla toiminto numeroida komponentit automaattisesti?

Aina kun asetan uuden vastuksen, minun on myös numeroitava se (esim. R? -> R12). Onko tapa tehdä se automaattisesti?

Kaksi vastused:
ubiquibacon
2018-12-29 13:17:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän KiCAD 5.0.0 -ohjelmaa ja tarkennellessani piirilevyä avaan usein Eescheman Tools -> Annotate Schematic -valintaikkunan ja valitsen vaihtoehdon Nollaa olemassa olevat merkinnät .Tämän tekemisen jälkeen ladaan äskettäin luodun netlistin PCBNew: een ja varmista, että valitset Timestamp -valintanapin PCBNew Netlist -valintaikkunassa. Timestamp -vaihtoehto käskee PCBNew: tä valitsemaan jalanjäljet aikaleimojensa perusteella eikä "normaalia" viitenumeroa.Tämän avulla PCBNew tietää, että mikä oli R17, on nyt R12, mikä oli C4 on nyt C2 jne.

JRE
2016-04-06 13:34:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, voit antaa KiCAD: n luoda viitenumerot automaattisesti.

Seuraa tämän sivuston ohjeita, voit jättää viitteet määrittelemättömiksi (kysymysmerkillä).

Sitten luot netlistin.
Jos on määrittelemättömiä viitteitä, netlist-generaattori kysyy, haluatko merkitä ne.
Anna sen tehdä niin, ja se numeroi kaikki osat automaattisesti.


Varoitus:
Kun annat KiCAD: n numeroida viitteet, se kysyy myös, pitäisikö sen numeroida kaikki olemassa olevat osat uudelleen. Jos olet jo sijoittanut osia ulkoasuun ja antanut netlist-generaattorin numeroida kaiken uudelleen, asettelussa on sotku.

Olen tehnyt sen, ja yksinkertaisin tapa oli poistaa kaikki asettelusta ja tehdä se uudestaan.

oletko koskaan käyttänyt `` Aikaleima '' -vaihtoehtoa lukiessasi äskettäin luotua netlistiä PCBNew: ksi, joka on poistanut ja numeroinut komponentit?Vastauksessasi antamasi varoitus saa minut ajattelemaan, että vaihtoehto ei ehkä ollut käytettävissä PCBNew: ssä, kun lähetit alun perin.Esitin vastauksessani, kuinka `` Aikaleima '' -vaihtoehto toimii.
@ubiquibacon: En muista aikaleiman valitsemista, kun kirjoitin tämän vastauksen.En myöskään muista, mitä versiota KiCAD: stä käytin.Minulla on nyt versio 4.04 ja näin "Aikaleima" -vaihtoehdon viime yönä tehdessäni uutta levyä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...