Kysymys:
RS232-USB-muunnin
jdiaz
2009-12-03 03:17:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jokaisella on suosituksia hyvästä RS232-usb-muuntimesta. Siellä on paljon, ja ulkonäöltään jotkut osuvat tai kaipaavat.

Hyvä kuljettajan tuki on välttämätöntä.

Toivon, että tarkoitat USB-sarja-sarjaa (jolloin alla olevat vastaukset pätevät)? RS232-usb tarkoittaa, että tietokoneellasi on RS232-yhteys ja haluat muuntaa sen USB-yhteydeksi. AFAIK: n kaltaista gadgetia ei ole.
jos sinulla on pääsy ATMEGA8- ja usbasp-ohjelmoijaan, voit rakentaa sellaisen itse. on VUSB-projekti, joka on USB-RS232-muunnin. Mutta se ei muuttaisi logiikkatasoa RS232: ksi, sen sijaan tarvitset MAX232: n, kuten latauspumpun piirin.
Viisi vastused:
#1
+23
Kortuk
2009-12-03 03:27:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaikki FT232-sirut ovat hyviä (ts. FT232R). Ohjaimet ovat julkisesti saatavilla, ja Windows latautuu automaattisesti.

Se näkyy sarjaporttina, ja saatavilla on monia valmiita ratkaisuja. FT232-siruja valmistava yritys, FTDI, myy myös monia itse kehittämiään ratkaisuja.

Yksi huomautus: Näiden pelimerkkien FIFOt ovat yleensä melko syviä (kuten 512 tai 1024 merkin syvyydessä!). Se on hyvä useimpiin käyttötarkoituksiin (tietenkin se pitää datan liikkuvan paremmin), mutta jos haluat vastaanottaa yksittäisiä tavuja matalalla viiveellä, se voi olla ongelma. En tiedä miten säätää tätä Windowsille, mutta jos tarvitset apua Linuxin kanssa, etsi linux-sarja postituslistalta nimeni (Kohne) ja sinun pitäisi löytää asiaankuuluvat hakkerini.
Kyllä, toinen asia on, että ihmiset unohtavat usein, että USB ei ole kuin sarja, se ei ole oma yhteys välittömän väylän välimiesmenettelyyn. Jos käytät USB: tä, sinun on hyväksyttävä, että siihen liittyy viive. Loppujen lopuksi 20-100 mS: n viive on normaalisti, oikea sarjaportti olisi parempi, mutta mitä asiakkaita sillä on.
+1 - Aion sanoa samat asiat. Olen käyttänyt FTDI-siruja onnistuneesti 921,6 Kbaud: n kanssa, mutta silti olen harvoin törmännyt puskurin ylityksiin tietokoneellani, joten he ovat tehneet hyvää työtä sekä laitteisto- että Windows-ohjainten kanssa.
@Michael K: FIFOs eivät vaikuta viiveellesi, elleivät ne ole suunniteltu huonosti. Minkä tahansa USB <-> RS232 -muuntimen latenssi johtuu ensisijaisesti USB: n aikaväleihin liittyvistä rajoituksista, kuten Kortuk huomauttaa.
Kyllä, olemme myös toteuttaneet erittäin korkeat baudinopeudet, se on tähän mennessä ollut erinomainen.
Sama. Käytän niitä kaikkialla. Lisäksi ne ovat melko vankkoja - olen vahingossa käyttänyt koko FT232: n pois 3.3v: stä ja se toimii edelleen ilman ulkoista oskillaattoria, toisin kuin heidän tietolomakkeessa sanotaan.
#2
+6
todbot
2009-12-03 07:31:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

USB-sarja -sovittimet elävät ja kuolevat ohjaintuen avulla. Kokemukseni mukaan FTDI: llä on suuri tuki kaikissa kolmessa käyttöjärjestelmässä (Mac OS X, Windows, Linux), mutta sirut ovat hieman kalliimpia. Muistan, että Prolificilla oli suuri tuki Linuxissa, mutta Mac-ohjaimet olivat melko typeriä.

Käytän niitä ohjaimille, minkä vuoksi teen valintani. Jos yhdellä asiakkaalla on ongelma, se saa kaikki säästetyt kustannukset menemään ulos ikkunasta.
#3
+4
edebill
2009-12-03 09:33:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsitkö sirua tai todellista laitetta? Näppäinpanosta tehtiin upeita laitteita - yleensä USB-DB-9-sovitin. Minulla ei ole ollut syytä ostaa uutta viime aikoina.

Sirupuolella olen ollut vain tyytyväinen kokeilemiini FTDI-pohjaisiin ratkaisuihin (vaikka ne kaikki menivätkin TTL- sarja (RS-232: n sijaan).

Keyspan on kunnossa, meillä on niitä töissä ja he ovat yksi harvoista ei-FTDI-laitteista, jotka ovat toimineet minulle hyvin. se ei kuitenkaan noussut toivottuun baudinopeuteen.
#4
+3
thisismyrobot
2009-12-03 04:38:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt Prolific-piirisarjaa tässä tuotteessa ja se on erittäin luotettava. Kuten FT232, se näkyy sarjaporttina. Olen käyttänyt sitä monissa projekteissani ilman ongelmia, paras esimerkki olisi tämä, jossa se selviytyi siitä, että vedin RS232-pään erilleen muodostaaksesi yhteyden suoraan joihinkin nastoihin.

#5
+2
Daniel Grillo
2010-07-09 19:29:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink
Silabsin

CP210x on loistava tuote. Sitä on vaikea juottaa, mutta sillä on paljon opetusohjelmia, jotka opettavat tämän Googlessa.

Etuna on, että ei tarvitse kristallia ja käyttää vain joitain kondensaattoreita.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...