Kysymys:
Uuden juottimen valinta
littlebirdceo
2009-12-21 12:56:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin uutta juotinta. Mikä on paras kaikkien pyöreämpi juotin (juotosasema) < 200 dollaria USD?

Tässä on vinkki (ei sanaa). Kun ostat juotinta, tarkista hintojen ja hintojen saatavuus. On joitain edullisia juotteita, jotka toimivat hyvin laatikosta. Mutta kun kärki palaa, on mahdotonta saada korvaavaa. Todennäköisesti tämä asia on maakohtainen.
Kahdeksan vastused:
#1
+10
Cymen
2009-12-21 13:53:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsitkö parhaan mahdollisen bangin tai luotettavan luotettavuuden?

Paras bang for buck:

kiinalainen 2-in-1 tai 3-in-1, jolla on juotin, kuumailma-asema ja (3-in-1) savunvaimennin. Menin Kada 952D: lle eBayssa, mutta kun olen lukenut lisää luotettavuudesta, pienempi riski ostaa hyvämaineiselta jälleenmyyjältä lähempänä kotia on houkutteleva. Aoyue on ilmeisesti valmistettu samassa tehtaassa ja näyttää olevan hieman yleisempi, joten kannattaa ehkä mennä Aoyueen yli Kadan yli. Oletettavasti näiden tarjoamien juottimet ovat yhteensopivia Hakkon kärjen kanssa. Mukana olevat vinkit ovat eri mieltä. Olen tilannut valikoiman aitoja Hakko-vinkkejä vertailua varten.

Kada 852D + tai 952D: Katso eBay.

Aoyue 968:

Vahva luotettavuus:

Weller WES51

Hakko 936

Voit yhdistää jonkin yllä olevista kuumailma-asemaan ( sanoa Aoyue 850 ++) ja olla silti alle 200 dollaria (ainakin jos olet Yhdysvalloissa ja puhut 200 dollaria).

Minulla ei ole kokemusta mistään näistä tuotteista, mutta olen äskettäin tehnyt saman päätöksen . Odotan Kada 952D: llä ja ristin sormillani, ettei se tule olemaan viallinen. Voin lähettää vain yhden linkin ensimmäiseen viestiini.

Minulla on Aoyue Int2901, mukana toimitetulla kärjellä. Sain sen kuusi kuukautta sitten, ja se on ollut hieno siitä lähtien. Kaivos tuli itse asiassa Fry's Electronicsilta (outpost.com).
Se on hyvä tietää. Mahdollisuus palata / vaihtaa ilman lähetystä on loistava vaihtoehto.
Minulla on myös Aoyue 968 muutaman kuukauden ajan. Pidän siitä erittäin paljon, erityisesti savunvaimentimesta. Kuinka ikinä en ole vielä tehnyt yhtään SMD-projektia, joten en ole testannut kuumailmapuhallustyökalua.
Sain Kada 952D: n ja se toimii! Paketti lähetettiin hieman alle 140 dollaria ja se lähetettiin perjantaina ja se oli toimitettavissa maanantaina. Mukana olivat ylimääräiset keraamiset elementit silitysrautaa ja kuumailmakomponenttia varten sekä ylimääräisiä vinkkejä. Yritin poistaa joitain SMD: tä ja reikäkomponentteja halpasta verkkokortista kuumalla ilmalla ja onnistuin saamaan piirilevyn savun ja potkurin korkeimmalla lämmitysasetuksella. . Joten se on varmasti tarpeeksi voimakas. Rauta näyttää olevan kunnossa. Mainitsen haittoja seuraavassa kommentissa ...
Olen huomannut kaksi haittapuolta: pieni on, että juotinjalusta on muovinen ja todella kevyt. Sen korvaaminen metallilla ei ole kallista. Suurempi haittapuoli on asia, jonka jo toinen julistaja mainitsi: ei ole kytkintä, joka katkaisee virran ehdottomasti. Kahden kytkimen sammuttaminen tarkoittaa, että ilmapumppu pysyy päällä, kun kuumailmapuolen lämmityselementti jäähtyy. Joten jätä se aina kytkettynä verkkoon on jotain, mitä en ole mukava tehdä. Viimeinen asia on, että kuumailmapumppu on hieman meluisa. Erillinen rauta ja kuuma ilma olisi mukavaa.
Ilmapumppu, joka pysyy päällä lämmityselementin jäähtyessä, auttaa todennäköisesti jäähdyttämään kärkeä turvallisesti. Sama idea kuin diaprojektilla tai piirtoheitinpuhaltimella, joka pysyy päällä lampun sammuttamisen jälkeen.
@JohnR.Strohm Olen samaa mieltä siitä, että se pysyy vain ikuisesti. Päivityksenä minun juotin on kuollut, mutta kuuma ilma puoli toimii edelleen. En ole vielä kaivanut siihen ja tuskin käytin sitä. Se siirrettiin auton tavaratilaan, joten se vahingoitti sitä.
#2
+5
markrages
2009-12-21 13:20:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni Circuit Specialistsilla on hyviä tarjouksia juotosasemista.

http://www.circuitspecialists.com/level.itml/icOid/6388

Minulla on CSI-STATION1A ja CSI-STATION2A malleja. (Sama kuin analoginen / digitaalinen näyttö. Pidän parempana analogisesta.) Ne ovat hyvin tehtyjä ja toimivat sekä aikaisemmin käyttämieni kalliimpien Weller- ja Pace-yksiköiden kanssa.

Kaikki kiinalaiset juotosasemat näyttävät vaikuttavan käyttää samantyyppistä kärkeä, ja olen voinut ostaa 10 pakettia korvaavia vinkkejä eBayssa. Kärjen käyttöikä näyttää olevan noin vuosi päivittäistä käyttöä. Olen varma, että ne kestävät kauemmin, jos muistan sammuttaa silitysraudan, kun en käytä sitä.

#3
+5
Scott Murphy
2009-12-22 08:43:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En vaivautuisi kuumailmatavaroihin. Hanki vain Weller tai Hakko, molemmat ovat hyviä tuotemerkkejä. Säästäisin saadakseni juotteenpoistopistoolin. Ne tekevät elämästä niin paljon helpompaa niin monille sovelluksille.

Miksi et vaivautuisi kuuman ilman juttuihin?
En vain ole nähnyt sovellusta, jossa he todella voittivat Braidin ja desolder-aseen. Luulen ehkä, että ne ovat hyviä suurten piikkien lukumääräisten sirujen ja / tai BGA: n asentamiseen? Minulla on sellainen, mutta en koskaan käytä sitä, joten luulen, että minulla voi olla epäoikeudenmukainen puolueellisuus.
Ymmärrän kyllä. Minulla ei ole kokemusta siitä, joten olin utelias. Ilmeisesti SparkFun-ihmiset pitävät kuumasta asemasta, mutta ei selvitä miksi. Lähetin joitain yksityiskohtia yllä olevan pääkommenttini yläpuolelle, mutta jos minun pitäisi "tehdä yli", menisin itsenäisen silitysraudan kanssa (luultavasti Weller tai Hakko) ja harkitsin itsenäistä kuumailma-asemaa myöhemmin tiellä.
Itse asiassa tämä johtuu siitä, miksi SparkFun tykkää kuumasta ilmasta SMD: lle: http://www.sparkfun.com/commerce/tutorial_info.php?tutorials_id=102
Näin videon. siksi sain kuumaa ilmaa. Ongelma on todellisessa sovelluksessa, jonka muut osat yleensä estävät ilman.
#4
+3
jkopel
2009-12-22 09:04:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin yhden näistä ZD Electronic Tools ZD-929C: stä ja olen ollut melko tyytyväinen siihen. Käärin johdon vahingossa liian tiukasti kahvan ympärille kerran ja se löystyi, mutta näen sen omana vikani. Vinkit ovat laadukkaita ja rauta lämpenee nopeasti ja näyttää pitävän ennätyksellisen tasaista lämpötilaa. Melko hyvä tarjous 50 dollaria.

Minulla on tämä sama ja olen ollut siitä tyytyväinen.
#5
+2
Jim
2009-12-21 16:57:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain juuri sellaisen, jossa on keraaminen kärki, se näyttää lämpenevän todella nopeasti ja se kesti paljon kauemmin.

Ei niin nopeasti kuin Metcal - pienet kärjet nousevat lämpötilaan noin 6 sekunnissa, suuret ehkä 10-15 sekuntia ...
#6
+2
Leon Heller
2009-12-21 22:31:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Metcal on epäilemättä paras juottoväline. Se on kallista uutta, mutta täysin hyvät vanhemmat mallit voidaan usein noutaa Ebaysta suunnilleen samaan hintaan kuin uusi Weller-järjestelmä. Maksoin 125 puntaa käytetystä STSS-voimayksiköstä uudella MX-500-käsikappaleella ja useilla uusilla patruunoilla muutama vuosi sitten brittiläiseltä toimittajalta. Ostin myöhemmin toisen STSS-yksikön Ebayssa hintaan 70 £. Patruunat ovat kalliita, mutta ne kestävät hyvin kauan, ja niitä on tehty käytännöllisesti katsoen jokaiselle juottotyölle.

Leon

Mille patruunat ovat tarkoitettu?
#7
  0
endolith
2009-12-21 22:48:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työssä meillä on Hakko 936, joka toimii melko hyvin. (Google sanoo, että 75 dollaria uusi) SparkFun myy kopion Hakko 936: sta hintaan 40 dollaria, mitä suosittelen.

Minulla on kotona Weller WES50, joka on ok, mutta ei erittäin hieno. (Google sanoo, että 125,00 dollaria uusi)

#8
  0
cksa361
2010-10-30 09:38:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Hakko FX888. Suuri rauta käytettäväksi päivittäin. Minulla on mukanasi halpa kiinalainen eBay-kuumailma-asema, ja se tekee työn hyvin - juotti sen mukana muutaman QFN- ja LGA-paketin.

Älä pelkää mennä halvat työkalut tuotemerkeiltä, ​​kuten Aoyue, jos olet budjetissa! He eivät ole niin pahoja!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...