Kysymys:
Arduino-nastaväli
mad_z
2009-12-09 14:12:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka kiertää Arduinon ärsyttävät nastavälit?

Missä nastat 7 ja 8 eivät ole vakioväliä.

Miksi se on asetettu näin?

Kolme vastused:
#1
+39
morgellon
2009-12-09 16:06:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun tuli tavata Massimo tänä vuonna Flourish Confissä Chicagossa ... ja esitin hänelle saman kysymyksen. Mikä on pariton nastaväli? Tämä oli ollut keskustelun aihe ystävien keskuudessa, yleisen sopimuksen mukaan se auttaa sinua asettamaan kilpiä taaksepäin.

Osoittautui, että parittoman nastavälin todellinen syy oli virhe alkuperäisessä CAD / gerber-tiedostossa. Joten kyllä, pariton nastaväli oli täysin tahaton. Massimo mainitsi myös, että Duemilanove-, Mega- ja tulevilla malleilla aloitetun parittoman nastavälin poistamista ehdotettiin (ns. "Uudelleenkäynnistys"), mutta äänestettiin käänteisen yhteensopivuuden puolesta vanhojen kilpien kanssa jne.

Toivottavasti tämä auttaa parittoman nastavälin kysymyksessä.

Miksi yhteisöwiki?
Monet ihmiset lisäävät vain yhteisöwikin, jotta muut voivat parantaa viestiä. Monet muut vain mahdollistavat sen saavan sellaisen sellaisenaan. Annat muiden muokata lausuntoasi ja sanot melkein ihmisille, että uskot kirjoittamaasi, mutta hyväksyt muut voivat tietää enemmän.
#2
+8
edebill
2009-12-09 21:05:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomasin itse asiassa sivuvaikutuksen. Tein oman Arduinoni yhteensopivaksi vakiovälillä kaikkialla ja laitoin kilven nopeasti taaksepäin. Tämä outo väli tarkoittaa, että et voi laittaa kilpiä fyysisesti taaksepäin (pidä mielessä, että sinulla on väärä määrä nastoja molemmilla puolilla).

Sanoin kuitenkin, että en tee levyäni estämään sen tekemistä . Olen vain varovaisempi :)

#3
+6
mad_z
2009-12-10 02:54:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin pari mielenkiintoista asiaa tästä adafruit-keskustelupalstasta, kun aloin tutkia sitä.

Tässä kaveri juotti toisen otsikon arduinoon ' tukijalana '- niin, että uusi otsikko on rivissä.

Ja tämä .... kaveri on luonut oman taivutetun otsikon, joka aukeaa sisään, jotta voit tehdä oma kilpi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...